Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Blåhults kapell Foto: Bruno Hagelsten
Blåhults kapell Foto: Bruno Hagelsten
  1. Blåhults kapell
  2. Blåhults kapell

Blåhults kapell

3.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Blåhults kapell i Tidaholm

Blåhults kapell är en kyrka som ligger i Daretorps församling i Tidaholm kommun.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på p[email protected]

Information om platsen

  • 50 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Blåhults kapell

3.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2016-12-28
År 1936 uppfördes kapellet av byggmästare Oskar Johansson med pengar och virke som skänktes till föreningen. Kapellet har en traditionell rödfärgad locklistpanel med tegeltäckt tak. Interiören är enkel med ett målat korfönster som enda fasta utsmyckning. På baksidan står ett bord med bänkar samt en torrtoalett. Norr om kapellet uppfördes 1965 en klockstapel med manuell ringning. Altartavlan är målad och skänkt till kyrkan av Paul Grafström. Den nuvarande altartavlan är en gåva av Fritz Pettersson och har målats av Loman. Talarstolen är gjord av Robert Blomberg.
Läs mer Läs mindre
Christian91
Christian91 2013-12-02
Ett kapell som ligger mitt i skogen. Jag åkit förbi idag och bliv förvånad över att det var öppet! Jag bliv mycket glad för detta lilla enkla kapell att det var öppet.
Läs mer Läs mindre
Bruno Hagelsten
Bruno Hagelsten 2012-09-11
Ett litet fint kapell som även kan fungera som rastplats för den som vill koppla av en stund.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.