Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Holavedskapellet

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Holavedskapellet tillhör Tranås pastorat och ligger i Tranås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 60 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Holavedskapellet

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2011-07-28
Tur ska man ha! Av en händelse råkade vi komma den här vägen och tittade nyfiket in just den dag det fanns en vaktmästare på plats! Byggdes ursprungligen som gravkapell år 1960. Sedan 1978, efter tillbyggnad fungerar kapellet som kyrka för Sommenborna. Altartavlan är en gobeläng, vävd i de liturgiska färgerna av Kirstine Packalen. Hon har också utfört bildvävnaden ´Dopstjärnan´ som hänger på södra väggen. Där står också den lilla dopfunten i trä som är tillverkad och skänkt av Artur Jonsson.. Kyrkan är orienterad med koret i väster och klockstapeln med de två klockorna restes 1965.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

annelie lövborg lavendla
Annelie Lövborg
Läs mer om Annelie
Robert Winge
Läs mer om Robert