Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Adelövs kyrka Foto: Johan Bredenberg
Adelövs kyrka Foto: Johan Bredenberg
  1. Adelövs kyrka
  2. Adelövs kyrka

Adelövs kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Adelövs kyrka i Tranås

Adelövs kyrka tillhör Tranås pastorat och ligger i Tranås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 400 sittplatser
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Adelövs kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2013-11-27
Inte bara två utan tre alternativ vid predikan - ambo, altarpredikstol och predikstol uppe på väggen! Här finns också bevarat dels den gamla altaruppsatsen från 1731, dels delar av ett äldre altarskåp. Ett Mariaskåp står i mitten vid norra väggen med att fint triumfkrucifix ovanför. Dessutom flera huvudbanér och ännu fler anvapen. Att kyrkan har östtorn är ju redan nämnt, liksom att den byggdes 1830.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-06-06
Ovanliga detaljer med torn i öst och två predikstolar: altarpredikstol och den gamla predikstolen. Möjlighet till dialogpredikan?
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.