Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Tranås kyrka Foto: Janos Banan
Tranås kyrka Foto: Janos Banan
  1. Tranås kyrka
  2. Tranås kyrka

Tranås kyrka

3.8 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Tranås kyrka i Tranås

Tranås kyrka tillhör Tranås pastorat och ligger i Tranås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 350 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Tranås kyrka

3.8 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2015-02-23
Tranås kyrka förmedlar en känsla av kloster. Harmonisk byggnad sett såväl utifrån som inifrån. De vackra vita valven och ändå en stram enkelhet. Både altartavlan och fälten i predikstolen är målade av Gunnar Torhamn. Invigdes 1:a advent 1930, arkitekt var Lars Israel Wahlman.
Läs mer Läs mindre
Janos Banan
Janos Banan 2013-10-27
En spännande kyrkobyggnad, men det känns lite egendomligt att man placerar en stadskyrka utanför stadskärnan intill ett industriområde. Kyrkan var stängd vid vårt besök!
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-10
Ursprungliga orgeln tillverkades av Åkerman & Lund Orgelbyggeri och hade 28 stämmor. 1974 byggdes orgeln om av Walter Thurs Orgelbyggeri och utvidgades till 41 stämmor, fördelade på huvudverk, ställverk, bröstverk och pedal.
Läs mer Läs mindre
Marita Berggren
Marita Berggren 2010-09-16
En förvånansvärt okänd kyrka av Lars Israel Wahlman och värd betydligt större kändisskap. Interiören är ljus och historiskt återblickande som så många kyrkor byggda under första halvan av 1900-talet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.