Ambjörnarp kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Ambjörnarp kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Ambjörnarp kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Ambjörnarp kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Ambjörnarp kyrka Foto: Anders Gustav Andersson
Ambjörnarp kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Ambjörnarp kyrka
  2. Ambjörnarp kyrka
  3. Ambjörnarp kyrka
  4. Ambjörnarp kyrka
  5. Ambjörnarp kyrka
  6. Ambjörnarp kyrka

Ambjörnarp kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Ambjörnarp kyrka i Tranemo

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Ambjörnarp kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2020-02-21
Det första man ser i kyrkan är dess stora altartavla, målad av Berta Ahlgren. Framför den en 7-armad vacker ljusstake. till höger i koret finns ett golvur från 1779 med urtavla av tenn.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2014-08-21
Träkyrka från 1840-41, efterbildande tidens stenkyrkor i nyklassicistisk stil. Välbevarat yttre. Sparsamt med information om kyrkan men lite finns på nätet. Vid predikstolen ett ´skrank´, efterliknande Göteborgs domkyrka. Altartavlan av Berta Ahlgren från Länghem. Vacker ljuskrona av glas från Limmareds glasbruk. En större renovering 2010 så kyrkan framstår som mycket fräsch. Under läktaren avskärmat med rum för gudstjänster, kök och kaffebord.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-05-14
Orgeln i Abjörnarp kyrka är byggd av Hammarbergs orgelbyggeri 1995. Den mekaniska har 14 stämmor fördelat på 2 manualer och pedal. 5 utav orgelns register är uppdelade i Bas och Diskant.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.