Dalstorp kyrka Foto: Barbro Thörn
Dalstorp kyrka Foto: Barbro Thörn
Dalstorp kyrka Foto: Barbro Thörn
Dalstorp kyrka Foto: Barbro Thörn
Dalstorp kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Dalstorp kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Dalstorp kyrka
  2. Dalstorp kyrka
  3. Dalstorp kyrka
  4. Dalstorp kyrka
  5. Dalstorp kyrka
  6. Dalstorp kyrka

Dalstorp kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Dalstorp kyrka i Tranemo

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Dalstorp kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-08-15
Den allra äldsta kyrkan från medeltiden revs 1880, men sakristian med ett adligt gravkor under finns kvar på gamla kyrkogården. 1800-talskyrkan brann 1962 och 1965 kunde nya kyrkan invigas. En modern skapelse med kontrastverkan - svart skiffergolv, vita väggar och ett innertak i sandblästrad furu, som nu mörknat betydligt. I sammanhanget finns två stora fönster från golv till tak framme vid korets högra sida och ger även där en kontrastverkan med känsla av uterum där dopfunten står. Stilrent, enkelt och sparsmakat!
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-05-13
Den gamla kyrkan brann på 1960-talet och den nya fick en modern utformning. Mer intressant än vacker men den är ett blickfång i bygden.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.