Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Herrestads kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Herrestads kyrka tillhör Herrestads församling och ligger i Uddevalla

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 400 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Herrestads kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Karl Fredrik Höjer 2013-07-14
Kyrkan andas 1800-tal invändigt och påminner en del om Uddevalla kyrka med sin altartavla. Fina färger inuti. Lyckades komma in när en begravning förbereddes,annars är kyrkan tyvärr stängd.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2011-05-29
Kyrkan har anor sedan 1300-talet men byggdes om först i början av 1700-talet och sedan på 1820-talet. Det föreligger väldigt få uppgifter om kyrkan som inte heller hade någon broschyr med beskrivning. Inte ens deras hemsida bjuder på någon information.Bänkluckorna från 1600-talet finns bevarade, men i övrigt får man nöja sig med att titta på de bilder jag lagt in.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette