Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: akejohan
Foto: Carl-Johan Ivarsson

Ljungs gamla kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Ljungs gamla kyrka tillhör Ljungskile församling och ligger i Uddevalla

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Ljungs gamla kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

akejohan 2015-04-01
Ljungs gamla kyrka uppfördes troligtvis i början av 1200-talet, men kan vara ännu äldre. Kyrkan fick sitt nuvarande utseende med tresidig koravslutning 1729-33. Kyrkan restaurerades flera gånger under 1800-talet, men det var tänkt att den skulle bli en ´vacker ruin´ när den nya kyrkan byggdes i början av 1900-talet. Den gamla kyrkan restaurerades på 30-talet och återinvigdes 1951. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök i maj 1998.
Läs mer Läs mindre
evetelse 2013-06-04
Gammal, liten och vacker. Används inte så ofta, därför är den ganska låst och är kall på vintern. Men passa på nån sommarkväll då det är regelbundet återkommande aktiviteter här!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette