Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Åkers kyrka Foto: Barbro Thörn
Åkers kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Åkers kyrka
  2. Åkers kyrka

Åkers kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Åkers kyrka i Vaggeryd

Åkers kyrka tillhör Skillingaryds församling och ligger i Vaggeryd

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 400 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Åkers kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-01-05
En plötslig ingivelse fick mig att svänga in mot Åkers kyrka fast klockan var sent liden på em. Si, det lönade sig, jag blev insläppt! Det jag fäste mig mest vid var de två inglasade bonaderna under läktaren och som jag inte hittade någon information om.Den fina dopfunten, skuren i trä av Erik Sand, var också intressant med figurerna Unaman, Sunaman och Vinaman (hämtade ur Växjölegenden).Någon form av yttre renovering pågick, men tack till kyrkvaktmästaren som släppte in mig!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.