Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Tofteryds kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Tofteryds kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
  1. Tofteryds kyrka
  2. Tofteryds kyrka

Tofteryds kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Tofteryds kyrka i Vaggeryd

Tofteryds kyrka tillhör Skillingaryds församling och ligger i Vaggeryd

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 375 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Tofteryds kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2018-12-10
I samband med Lilla Tofterydsdagen samordnar bygdeföreningen en festdag tillsammans med Svenska Kyrkan Tofteryd, detta skedde den 2/9 2017 då jag passade på och besöka denna ljusa vackra kyrka som besökarna kunde vandra runt i. Jag passade på och dokumentera detta med ett antal bilder från kyrkklockornas tornspira till kyrkans heliga samlingslokal med altare, predikstol, orgel och läktare mm.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2013-11-19
Ännu en typisk Smålandskyrka, den här är invigd av biskop Esaias Tegnér 1838. Den här kyrkan har rakslutet kor, korfönster med målningar av Gunnar Torhamn och en altartavla med Himmelsfärden. Dopfunten är äldst och märkvärdigast, från 1100-talet och tillhör Njudungsgruppen.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-13
Här var det sång och glädje en kväll i juli 2004 då en grupp ungdomar övade tillsammans med en ung präst och regnet bara öste ned utanför. De vackra korfönstren är målade av Gunnar Torhamn.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.