Foto: akejohan
Foto: akejohan
Foto: akejohan
Gestads kyrka Foto: Barbro Thörn
Gestads kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Gestads kyrka
  2. Gestads kyrka

Gestads kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Gestads kyrka i Vänersborg

Gestads kyrka tillhör Brålanda pastorat och ligger i Vänersborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Gestads kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
akejohan
akejohan 2015-06-22
Gestads kyrka uppfördes 1796-99. Kyrkan är delvis byggd av sten från den gamla kyrkan. I kyrkan finns en dopfunt från 1100-talet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök. Ett stycke N om nya kyrkan finns den gamla kyrkplatsen med monumentet över Axel Erik Roos. I närheten av kyrkan finns den s k ´Murängen´ med en grund till en större byggnad. Möjligen har det funnits en kyrka även på den platsen.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-04-06
Gustaviansk kyrka med något torftigt utseende, enkelt torn och inget i interiören som är intressant. En officersvärja från 1700-talet stals på 1980-talet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.