Foto: akejohan
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: akejohan

Elings kyrka

3.0 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Elings kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 90 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Elings kyrka

3.0 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Christian91 2019-08-21
Jag var här idag på återbesök. Kyrkan var låst.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson 2015-07-12
En liten och relativt enkel kyrka. Det var passande att besöka kyrkan på Kristi Förklarings Dag då detta är motivet på altartavlan, som dock skall vara från 1962. Att läktarbarriären skall vara från 1600-talet kan stämma men den är kraftigt ommålad. Den nämnda gravstenen skall finnas på nordväggen (det regnade vid mitt besök). Liljestenen i vapenhuset är inte nämnd i kyrkans enkla beskrivning.
Läs mer Läs mindre
akejohan 2013-10-28
Elings kyrka uppfördes i början av 1600-talet med delvis medeltida murar. På 1700-talet byggdes kyrkan om. Det nuvarande tornet byggdes 1833. I kyrkan finns en dopfunt från 1200-talet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
morgan från skogen 2011-06-23
här spelades en liten del in av... hon dansade en sommar från 1951
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

annelie lövborg lavendla
Annelie Lövborg
Läs mer om Annelie