Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Larvs kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Larvs kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 450 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Larvs kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Christian91 2018-10-09
En ganska vanlig kyrka på utsidan. Jag var här idag och kyrkan var öppen. Mycket trevligt!
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2011-08-19
Kyrka från 1865. Rätt typisk för tiden, med predikstolen högt placerad på norrväggen. Där har nu också det gyllene korset placerats, det som tidigare var altarprydnad. I uppgifter från kyrkan står att korfönstret endast kan ses utifrån - uppenbarligen har man nu låtit den vackra glasmålningen också bli synlig inifrån. Två stora oljemålningar flankerar koret, den ena över dopaltaret. Dopfuntens cuppa är medeltida, foten ny. I vapenhuset står en liten modell av en kyrka, med avlyftbart tak så att barnen kan placera små dockor där och leka kyrka.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

annelie lövborg lavendla
Annelie Lövborg
Läs mer om Annelie