Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Christian91
Foto: akejohan
Foto: akejohan
Foto: Barbro Thörn
Foto: Stefan Leonardsson

Naums kyrka

3.8 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Naums kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 300 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Naums kyrka

3.8 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Christian91 2017-03-15
En fin och annorlunda träkyrka! Jag var här idag igen. Denna gången var kyrkan lås. Men en helt underbar träkyrka.
Läs mer Läs mindre
akejohan 2013-10-15
Den nygotiska träkyrkan i Naum uppfördes 1890-92. Kyrkan ritades av Fritz Eckert. Kyrkan hade en föregångare från 1600-talet.
Läs mer Läs mindre
Heinz Müller 2011-02-05
En Vacker Träkyrka från 1890 talet där troligtvis min mormors mormors mor är döpt och begravd. Hon hette Matilda Svensson född Bjelkholm och bör ha levat omkring 1865 -1920.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-03-23
Träkyrka från 1890 med öppna takstolar som är fint modellerade. I korets tre fönster ett tårtpappersliknande mönster av snickarglädje. Altartavlan är en triptyk från 1950 utförd av Gerda Höglund.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

annelie lövborg lavendla
Annelie Lövborg
Läs mer om Annelie