Slädene kyrka Foto: akejohan
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Slädene kyrka Foto: akejohan
  1. Slädene kyrka
  2. Slädene kyrka

Slädene kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Slädene kyrka i Vara

Slädene kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Slädene kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2018-08-07
Den lilla rödfärgade timmerkyrkan som ritades av bygdens son, arkitekten Anders Roland, ligger lite i utkanten av pastoratet. Idag när det inte finns en vaktmästare för varje kyrka måste man nog träffa en överenskommelse med berörd personal om man vill komma in i kyrkan. Den ligger väldigt vackert uppe på sin skogsbeklädda kulle med en liten kyrkogård omkring sig. Byggd 1923-24 då slädeneborna ville ha en egen kyrka igen, efter att den gamla rivits 1848.
Läs mer Läs mindre
Christian91 2018-08-07
En mysig träkyrka. Jag var här idag och kyrkan var låst.
Läs mer Läs mindre
akejohan 2014-01-05
Slädene gamla kyrka uppfördes på 1200-talet och revs 1848. I 75 år var man utan kyrka. På 20-talet började man bygga en ny kyrka och den invigdes 1924. Utanför kyrkan finns en runsten - Vg 118. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.