Tråvads kyrka Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Tråvads kyrka Foto: Tom Wollecki
  1. Tråvads kyrka
  2. Tråvads kyrka

Tråvads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Tråvads kyrka i Vara

Tråvads kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Tråvads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Christian91 2015-12-09
En fin kyrka. Roligt att man har tagit tillbaka det gamla altartavlan. Nu pratas det om att man ska flytta den altartavlan för att få fram ett fint fönster som är bakom. Om detta görs det får framtiden vissa.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2012-09-11
Första kyrkan på platsen byggdes på medeltiden och revs 1870. Nuvarande stenkyrka i nyklassisk stil uppfördes 1873 efter ritningar av arkitekten Axel Fredrik Nyström. Kyrkan består av långhus med tresidigt kor i öster och torn i väster. Dopfunten är från 1200-talet. En altartavla från gamla kyrkan sattes upp 1936. Altaruppsatsen är troligen tillverkad omkring år 1700. Orgeln är byggd av Thorsell & Eriksson i Göteborg och installerades år 1902. Kyrkan var vid mitt besök 31 juli 2011 stängd.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.