Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Västerås-Barkarö kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Barkarö kyrka och prästgård.

Västerås-Barkarö kyrka tillhör Västerås pastorat och ligger i Västerås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Västerås-Barkarö kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2018-07-24
Pastoral idyll så det förslår mellan lövträden intill kohagen. Lång allé fram till kyrkan. Interiört mycket spartanskt, pga brand 1771 och sedan lång tid av förfall är i stort sett alla inventarier av mycket senare datum. Predikstolen från 1662 klarade sig undan branden.
Läs mer Läs mindre
Janos Banan 2013-05-10
Nyligen öppnad efter en stor renovering. Lite väl spartansk interiör för min smak, men ändå ljus och tilltalande. En välskött kyrkogård med en spektakulär allé mellan kyrkan och prästgården.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson 2011-05-06
Orgeln på tolv stämmor byggdes på 1940-talet av Olof Hammarberg.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna-Karin Bengtsson
Läs mer om Anna-Karin
Katarina Andersson
Läs mer om Katarina