Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Viksängskyrkan Foto: Barbro Thörn
Viksängskyrkan Foto: Barbro Thörn
  1. Viksängskyrkan
  2. Viksängskyrkan

Viksängskyrkan

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Viksängskyrkan i Västerås

Viksängskyrkan och Arken.

Viksängskyrkan tillhör Västerås pastorat och ligger i Västerås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Viksängskyrkan

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2012-01-28
Interiören blir en klar överraskning - rymd och ljus, med smakfull inredning. Altaret som är centralt placerat har ett vackert altarbrun som löper runt om. Ovanför hänger en vacker ljusglob med en evig låga. Korabsiden finns kvar från förr och där hänger den gamla altartavlan kvar som i en egen alkov med några stolsrader placerade framför, med ryggen vänd mot koret. Många vackra detaljer, hela kyrkan känns ljus och trivsam. Trädet på väggen får en prisma för varje barn som döps, sedan får de komma på fest när prismorna delas ut en gång per termin.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.