Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Viksängskyrkan

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Viksängskyrkan och Arken.

Viksängskyrkan tillhör Västerås pastorat och ligger i Västerås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Viksängskyrkan

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2011-12-19
Interiören blir en klar överraskning - rymd och ljus, med smakfull inredning. Altaret som är centralt placerat har ett vackert altarbrun som löper runt om. Ovanför hänger en vacker ljusglob med en evig låga. Korabsiden finns kvar från förr och där hänger den gamla altartavlan kvar som i en egen alkov med några stolsrader placerade framför, med ryggen vänd mot koret. Många vackra detaljer, hela kyrkan känns ljus och trivsam. Trädet på väggen får en prisma för varje barn som döps, sedan får de komma på fest när prismorna delas ut en gång per termin.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna-Karin Bengtsson
Läs mer om Anna-Karin
Katarina Andersson
Läs mer om Katarina