Till ceremoni

Produktbeskrivning

Lavendla säkerställer att alla nödvändiga transporter vid begravningen blir utförda. Bland annat hämtning av avliden på bårhus, transport till bisättningslokal i väntan på ceremoni, transport till ceremonilokalen samt i vissa fall eftertransport till krematorium och tillbaka till gravplats.

För att ni ska känna er trygga med transportkostnaderna har vi på Lavendla valt att ha ett fast pris för transport så länge den totala körsträckan inte överstiger 10 mil, räknat från närmsta tätort. Den fasta kostnaden för transport vid begravning med ceremoni är 4900 kr. Om den totala distansen överstiger 5 mil tillkommer 195 kr per överskjutande mil. Vid transport på en helgdag gäller tillägg om 100 %.

Det enda som kan tillkomma utöver detta är om det behövs en bårhämtning i hemmet eller på vårdhem, vilket kostar 2500 kr i grundavgift och 195 kr/mil. Om urnan ska postas till en annan del av landet vilket kostar 2995 kr, eller om man önskar att blommorna efter ceremonin körs till en annan gravplats 995 kr i grundkostnad (1 mil ingår) och sedan 195 kr per överskjutande mil.

4 900 kr

    Kostnadsfri rådgivning – vi kontaktar dig: