Hem / Anna Jendeberg Marongiu
Bild på Anna Jendeberg Marongiu

Anna Jendeberg Marongiu

Leg. Psykoterapeut

5 i genomsnitt. (2 omdömen) Visa omdömen

Pris 20 min 500 kr, 45 min 1 100 kr, 70 min 1 600 kr och 90 min 1 900 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är född i Paris på 60-talet där jag tillbringade mina första 7 levnadsår. Min mamma var svensk och pappa var fransk-italiensk. När de skiljde sig, flyttade jag och mina två äldre syskon till Sverige med mamma.

Mitt intresse för att hjälpa människor, tror jag bottnar i ett behov och en stor nyfikenhet för att förstå hur vi blir de vi blir och vad som driver oss. Uppvuxen i en Stockholmsförort på 70-talet, omgavs jag av ganska mycket psykosociala svårigheter vilket ledde till att jag sökte, och kom in på, Socialhögskolan och blev socionom. Tidigt bestämde jag mig för att jag även ville bli psykoterapeut och efter 10 år inom socialtjänsten, studerade jag sedan till legitimerad psykoterapeut och nu har jag arbetat med KBT/kognitiv beteendeterapi i ca 23 både inom vuxenpsykiatrin på både specialistnivå och i primärvården och är även utbildad handledare och har utbildat och handlett på grundläggande psykoterapiutbildningar. Utöver det har jag utbildning i ACT/acceptance and commitment therapy som är en vidareutveckling av KBT.

Sedan snart 2 år arbetar jag  nu deltid på BUP/barn och ungdomspsykiatrin i Stockholm.

OBS: vill du hellre ses på ett fysiskt besök så går det också bra men då behöver vi bestämma en tid. Besöket sker då hos Lavendla på Sveavägen 80. Minsta mötestid 45 min.  

45 minuter 1800:-

60 minuter 2200:-

70 minuter 2500:-

 

Mina bästa råd

Våga stanna upp och försök registrera vad du tänker, vad du känner och vilken impuls du får. Genom att träna din uppmärksamhet på det vi kallar för triggers kommer du att ha ett av de viktigast verktygen för att börja förändra de tanke och beteendemönster som lägger krokben för dig och kunna börja ändra på dessa.

Det kan vara allt från självkritiska tankar som skapar skam och skuldkänslor, oro för framtiden, vad andra ska tänka och tycka om en eller en rädsla att inte duga eller räcka till tex. Steg 1 är att börja identifiera pusselbitarna; du har pusselbitarna och jag vet hur man lägger pusslet! :)

Sedan jobbar vi tillsammans för att lägga om pusslet så att livet blir lättare och så att du kan bli din egen bästis!😃

"You never know how strong you are until being strong is the only choice you´ve got " - "This too shall pass"

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.