Hem / Lavendla Terapi / Om Lavendla Terapi

Om Lavendla terapi

Vi gör det svåra lättare

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Välkommen till Lavendla Terapi

Lavendla Terapi består av över psykologer, terapeuter och coacher. Vi finns representerade runt om i Sverige, tillgängliga för såväl fysiska möten som videomöten online. Vi har olika kompetenser och pratar många olika språk.

Tillsammans står vi enade i vår vilja att Göra det svåra lättare.


Lär känna oss bättre

Klicka här för att visa alla psykologer, terapeuter och coacher.

Vår bakgrund

Lavendla grundades 2014 med viljan att Göra det svåra lättare. Vi är idag ca 150 hängivna rådgivare inom begravning, juridik och terapi.

Läs mer om Lavendlas bakgrund >

Kontakta oss

Lavendla finns representerat i hela Sverige. Vill du ha rådgivning, har du frågor, förslag eller funderingar? Du kan nå oss på flera sätt.

Våra kontaktuppgifter >


Varför Lavendla Terapi?

Var och när det passar dig

Vill du träffas i ett personligt möte har vi tillgång till lokaler i hela Sverige. Om det passar bättre finns vi självklart tillgängliga för videomöte också. Ofta är våra rådgivare tillgängliga efter arbetstid och på helger. Vi anpassar oss utifrån dina förutsättningar. Här finns vi.

Få en personlig terapeut

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Vi har ett viktigt förtroendeuppdrag. Vi vill därför hjälpa dig att lära känna oss, innan vi ses. För vi förstår hur viktig personkemin är för dig. Därför är valet av terapeut något vi tar på största allvar.

Högsta kundnöjdhet

Personligt bemötande på dina villkor, i kombination med tydliga förväntningar kring pris och tillgänglighet. Det har sedan 2014 gjort att Lavendla år efter år har flest nöjda kunder. Vår vilja att Göra det svåra lättare har uppskattats av tusentals människor. Läs våra kundomdömen här.

Här finns Lavendla Terapi

All hjälp nära dig – Sök på din ort nedan.


Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Lyhördhet, mod och driv. Våra värderingar speglar vilka vi är och vad vi gör – och även hur vi gör det.

Läs mer >

Lavendla Academy

Våra mest erfarna rådgivare utbildar också framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad för andra – på riktigt.

Läs mer >

Hållbarhet för oss

Vi vill möjliggöra en hållbar utveckling av branschen. Läs mer hur vi använder resurser ansvarsfullt, och guidar dig till mer hållbara val.

Läs mer >