0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Om Lavendla / Våra värderingar

Våra värderingar

Vi drivs av syftet att göra det svåra lättare. Våra värderingar speglar vilka vi är, vad vi gör och även hur vi gör det längs vägen mot vårt mål att utifrån dina förutsättningar ge dig det stöd du behöver när du planerar en begravning och/eller din framtid. Lyhörd, mod och driv, det är vi.

Lyhördhet

Vi utgår från dina behov. Du får hjälp utifrån var du befinner dig. Det kan vara mycket eller lite stöd, du väljer. Med ett stort mått av flexibilitet är vi lyhörda inför dina önskemål. Vi använder vår samlade erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig skapa begravningen du vill ha.

Mod

Vi förenas av glöden att tillsammans utmana det traditionella sättet att tänka kring begravningar. Vårt mod kännetecknas av att vi står för vilka vi är genom att bland annat ha en transparens kring vad vi erbjuder. Som kund hos oss kan du förvänta dig en tydlig och öppen dialog.

Driv

Vår framåtanda drivs av viljan att hitta kreativa lösningar på dina önskemål – och vi älskar utmaningen i det. För oss är att kunna se nya möjligheter och att hjälpa dig genomföra dem en motivation. Det vi gör är vår passion. Därför vill vi överträffa förväntningarna varje gång.

Jonatan pratar i telefonen på Sveavägen
Maria Schubert

Möt våra rådgivare

Träffa oss personligen eller i videomöte. Välj rådgivare nedan eller fyll i vårt kontaktformulär.

Låt kärleken leva vidare

På våra minnessidor delar släkt och vänner med sig av personliga minnen i form av hälsningar, bilder och filmer. Här finns också annonser, anmälan till minnesstund, livesändning av ceremonin, blommor och mycket mer.

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida