Hem / Anna Kraft
Bild på Anna Kraft

Anna Kraft

Samtalsterapeut & Dipl. PDT-terapeut

5 i genomsnitt. (4 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Pris 20 min 400 kr, 45 min 800 kr och 70 min 1 300 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Mitt namn är Anna Kraft och jag jobbar som samtalsterapeut. Jag har över 20 års erfarenhet av samtalsterapi och stöd till både vuxna, barn och familjer. 

Vem är du? 

Du är kanske en person som önskar en förändring i ditt liv men vet inte vart du ska börja? Du är kanske någon som behöver stöd för att ändra "riktning" på dina tankar och känslor. Du är kanske en person i kris, känner dig deprimerad, är stressad, konflikträdd, prestationsinriktad, eller har svårt att ta beslut.

Du är kanske någon som behöver stöd i relationen, eller behöver få prata om saker i ditt liv som du har varit med om och tryckt undan.   

Du kanske lever med en psykisk ohälsa, är ofta orolig, har dålig självkänsla, har ångest. Just nu behöver du kanske få "verktyg" för att komma framåt. 

 

Min förhoppning är att du ska känna förtroende, och uppleva mitt engagemang för just din specifika situation. Mina klienter upplever mig som en god lyssnare, samt att jag inger lugn och trygghet. 

Min röda tråd i det terapeutiska arbetet baseras på både kognitiva teorier och metoder, samt teorier baserat på anknytningsmönster, känslor, konflikter, sorg,  systemisk familjeterapi, relationer, samt motivations och kommunikationsmetoder. 

Jag har en grundläggande psykoterapiutbildning med psykodynamisk inriktning (steg-1). Jag är också diplomerad KBT-terapeut, och har arbetat med psykisk ohälsa, NPF, självskadebeteende, personer med självmordstankar, missbruk, och stödperson till brottsoffer. 

 

Min egen personliga resa har inneburit både motvind och medvind, och jag är därför ödmjuk inför varje persons livsöden.  

Varmt välkommen att boka tid hos mig

Därför blev jag rådgivare

Jag tycker om att lyssna, och ta del av andra människors kloka erfarenheter, kunskaper och livshistorier,  och få vara ett stöd längs vägen. 

Mina bästa råd

Du är inte skyldig människor en förklaring till varför du tänker och känner som du gör

Det är inte egoistiskt att tänka på sig själv

Att gå vilse är ett sätt att lära sig hitta rätt

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.