Hem / David Kauppi
Bild på David Kauppi

David Kauppi

Leg. Psykolog

4.8 i genomsnitt. (5 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Pris 45 min 1 200kr, 60 min 1 600kr och 90 min 2 000kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av att arbeta med vuxna, barn, ungdomar och familjer. Jag har arbetat inom psykiatrin, beroendevården, verksamheter för utsatta kvinnor i olika åldrar och i skolan.

I mitt arbete på Lavendla kan jag endast ta emot vuxna klienter och jag är endast tillgänglig på lördagar, ibland söndagar.

I samtalsterapi har jag en psykodynamisk utgångspunkt men är även erfaren inom KBT när behovet finns. Jag är trygg, lugn och inkännande och mitt mål är att du som vänder dig till mig för hjälp ska kunna förstå ditt mående bättre för att vi sedan tillsammans ska finna vägen till ett ihållande välmående. Många efterfrågar verktyg, och de finns, men måste upptäckas i samtal med en psykolog som lyssnar och gemensamt med dig förstår hur du som människa har hamnat där du är idag.

Mina bästa råd

Livet är i perioder tufft, var snäll mot dig själv. Ge dig själv tid och be om hjälp när du har svårt att hitta vägen framåt. Försök utmana dig själv genom att vara så transparent som möjligt. Om det känns svårt att tala om något särskilt med någon, säg att det är svårt och fråga dig själv varför. På så vis har du redan kommit halva vägen!

Extern utbildning

Stockholms Universitet

Legitimerad Psykolog

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.