Hem / David Kauppi
Bild på David Kauppi

David Kauppi

Leg. Psykolog

5 i genomsnitt. (1 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska, engelska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 1 200 kr och 70 min 1 600 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av att arbeta med vuxna, barn, ungdomar och familjer. Jag har arbetat inom psykiatrin, beroendevården, verksamheter för utsatta kvinnor i olika åldrar och i skolan.

I samtalsterapi har jag en psykodynamisk utgångspunkt men är även erfaren inom KBT när behovet finns. Jag är trygg, lugn och inkännande och mitt mål är att du som vänder dig till mig för hjälp ska kunna förstå ditt mående bättre för att vi sedan tillsammans ska finna vägen till ett ihållande välmående. Många efterfrågar verktyg, och de finns, men måste upptäckas i samtal med en psykolog som lyssnar och gemensamt med dig förstår hur du som människa har hamnat där du är idag.

Mina bästa råd

Livet är i perioder tufft, var snäll mot dig själv. Ge dig själv tid att läka och be om hjälp när du har svårt att hitta vägen framåt. Försök utmana dig i terapi genom att vara så transparent som möjligt. Om det känns svårt att tala om något särskilt med någon, säg att det är svårt och berätta varför. På så vis har du redan kommit halva vägen!

"The purest form of listening is to listen without memory or desire" - Wilfred Bion

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.