Hem / Therese Stenberg
Bild på Therese Stenberg

Therese Stenberg

KBT-terapeut

Tar möten på svenska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 900 kr, 70 min 1 300 kr och 90 min 1 800 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Med egna starka känslor under uppväxten blev jag intresserad av hur mina känslor påverkades av mina tankar och beteenden. Jag insåg att hjärnan är vårt mest komplexa organ men att en förändring var möjlig, vilket var och är så spännande! Mitt intresse fortsatte att utveckla sig till hur vi människor fungerar i relationer med andra. Jag insåg även att vi kan göra förändringar tillsammans. Att förstå sig själv är inte enkelt och att bli förstådd kan vara ännu svårare. Min nyfikenhet att förstå mig själv har lett till än mer nyfikenhet att försöka förstå andra och i sin tur hjälpa dem förstå sig själva och varandra.

Jag heter Therese och är legitimerad Hälso- och sjukvårdskurator och KBT-terapeut. Jag har mångårig erfarenhet av arbete med samtalsterapi. Jag har mött både barn, unga, vuxna och äldre under flera års tid för att hjälpa dem i rätt riktning i livet. Jag erbjuder individuell samtalsterapi för barn, unga och vuxna samt par- och familjeterapi på mottagning i Örebro alternativt digitalt.

Jag tänker att alla människor har möjlighet att påverka och ta makten över sitt eget liv i den förändring de själva önskar. Det är med glädje jag får följa med på denna resa. Jag har alltid intresserat mig av utveckling och människans potential till förändring. I vissa lägen kan den största förändringen vara att någon lyssnar. Jag vill vara den för dig som finns där när du behöver det. Det viktiga för mig är en ärlig relation för att nå framgång i förändring där du kan vara sann med dig själv. Mitt mål är att du ska känna dig trygg i våra samtal. Vad är ditt mål? Hör av dig! Jag är nyfiken. 

Jag vägleder genom det svåra där ni skapar den förändring ni önskar. Kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv! Varmt välkommen att boka tid!

Därför blev jag rådgivare

Det är av min nyfikenhet på hur människor fungerar som jag valt att arbeta som terapeut. Och det är med glädje jag fortsätter välja att vägleda människor genom livet. Jag vill därför vara en del av att hjälpa dig göra det svåra lättare hos Lavendla. 

Mina bästa råd

Ge dig tid att sova och ge dig den bästa näringen du kan få. 

Utöva daglig rörelse i naturen och njut av solens strålar.

Långsamma andningen och tro inte på allt du tänker.

Berätta dagligen vad du är tacksam för.

Träffa en vän och följ ditt hjärta!

Du har ditt liv i dina händer!

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.