Hem / Jim Vejby
Bild på Jim Vejby

Jim Vejby

Diplomerad samtalsterapeut inom psykosyntes

Tar möten på svenska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 800 kr, 70 min 1 300 kr och 90 min 1 700 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har under mer än 25 år arbetat med med olika förmer av stöd till personer, grupper och organisationer som vill skapa förändringar i sitt liv eller i sin organisation.

Med coaching, terapi. föreläsningar, utbildningar m.m. vill jag bidra till andras utveckling oberoende var i livet de befinner sig.

Jag har stor erfarenhet av coaching och terapi grundat på psykosyntes, psykoterapi samt The Human Elements.

Därför blev jag rådgivare

När jag som ung chef stod framför mina medarbetare undrade jag vad det var som gjorde att de gjorde som vi kommit överens om ibland och ibland inte? Det tog mig på en resa för att mer förstå min och andras roll i vad som påverkar oss i olika sammanhang. 

Med insikter och sökande valde jag tidigt att vilja bidra till andras utveckling i olika sammanhang både på individuell, grupp och organisationsnivå.

Från att vara lärare i ledarskap via organisationer och människor som befinner sig i olika problematiska situationer har jag utbildat mig i psykoterapi, psykosyntes, coaching, grupputveckling m.m.i syfte att stödja dig.

Våra förmågor till ansvarstagande, kreativitet, kommunikation, samarbete m.m. är centralt för ditt välmående och förmåga till att nå dit du vill.

Mina bästa råd

Våga välja be om hjälp.

"Just trust the process"

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.