Hem / John Knutsson
Bild på John Knutsson

John Knutsson

Jurist

4.69 i genomsnitt. (91 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska, engelska och spanska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jur. kand. med profilering skatterätt, Lunds Universitet 2010. Jobbat mycket med byggtvister, upprättande av avtal och skattejuridiska utredningar.

Jobbar för närvarande mycket inom humanjuridik på Lavendla, dvs. familjerätt såsom skilsmässor och bodelningar, vårdnad av barn, bouppteckningar, arvskiften och testamenten. Jobbar även varierat med olika typer av fordringstvister och olika typer av rättsområden som plan- och bygglagen, hyreslagen, diskrimineringslagen osv.

Därför blev jag rådgivare

För att jag främst ville hjälpa företagare men även de privatpersoner som har stort behov av hjälp. Mina främsta intressen var skatteoptimering/-planering/-konsultation och humanitär rätt.

Mina bästa råd

  • Anlita en jurist om du är minsta osäker. Allt finns inte på nätet, men det finns bra forum på nätet där många svar ges. Vissa juridiska ämnen är lätt att finna svar själv, men en uppsjö andra behöver man en jurist som har tillgång till lagkommentarer, doktrin och rättspraxis samt som inte missar något i den juridiska metoden vid utredning av ett ärende.

John Knutsson har varit till stor hjälp vid behov av hjälp i en försäkringstvist.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.