Din Jurist i Västerås

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Skultunavägen 1(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Västerås med omnejd

Lavendla Jurister Västerås

Lavendlas jurister i Västerås ger dig den juridisk vägledning

All den juridik som behandlar frågor angående dödsfall, skilsmässor, bouppteckning och testamentering samt arv m.m. ingår i familjerätten. Familjejuridiken kan upplevas som ett komplicerat område där man ofta inte tänker på hur viktigt det är att hantera olika situationer på ett rätt sätt. Dock är familjerätten med allt det innebär ett av de mest väsentliga och uppmärksammade områdena där jurister måste bistå klienter genom upprättande av dessa handlingar. Med de orden, är det således av stor vikt att vända sig till en skicklig jurist där man alltid kan få den vägledning som krävs. Lavendlas jurister i Västerås besitter stor kompetens och hjälper dig gärna med alla de frågor som kan uppstå med tiden och under livets gång. Vi har många nöjda kunder som du kan bevittna på Trustpilot, och vi erbjuder alltid den snabbaste servicen.

Underlätta för dig själv med en jurist som gör bouppteckningen, arvskiftet eller testamentet åt dig

Du kan enkelt kontakta Lavendla och våra jurister i Västerås genom att höra av dig på telefon eller skicka oss ett e-postmeddelande som vi besvarar så snabbt vi kan. Du bestämmer själv om du föredrar att inleda ett telefonmöte eller boka in en tid där vi sammanstrålar och samtalar om ditt ärende. Dock rekommenderar vi att mötas personligen den första gången, eftersom det vanligtvis ger mer och blir bättre för dig. Vid mötet kommer du även att få träffa din personliga kontaktperson som hos Lavendla sträcker sig till en individ som följer dig hela vägen. Det skapar mer trygghet, eftersom personen då får en bättre kunskap om ditt ärende. Tillåt inte dig själv att hamna i en besvärlig situation – ta hjälp redan från början genom att vända dig till en familjejurist i Västerås. Det kommer du att vinna på.

Vi på Lavendla arbetar med arvsrätt, testamenten, skilsmässofrågor och olika handlingar som gäller vid separationer, dödsfall och arvskiften. Välkommen att kontakta oss när du behöver det!

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.