lavendlabegravnigsbyrajuristvasteras

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Västerås

Kontakta oss

  • Pilgatan 33, Västerås (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Västerås

Lavendlas jurister i Västerås ger dig juridisk vägledning

All den juridik som behandlar frågor angående dödsfall, skilsmässor, bouppteckning och testamentering samt arv ingår i familjerätten. Familjejuridiken kan upplevas som ett komplicerat område där man ofta inte tänker på hur viktigt det är att hantera olika situationer på rätt sätt. Dock är familjerätten med allt det innebär ett av de mest väsentliga och uppmärksammade områdena där jurister måste bistå klienter genom upprättande av dessa handlingar. Med de orden, är det således av stor vikt att vända sig till en skicklig jurist där man alltid kan få den vägledning som krävs. Lavendlas jurister i Västerås besitter stor kompetens och hjälper dig gärna med alla de frågor som kan uppstå med tiden och under livets gång. Vi har många nöjda kunder som du kan bevittna på Trustpilot och vi erbjuder alltid den snabbaste servicen.

Anlita en av våra jurister i Västerås för upprättande av bouppteckning

Vi på Lavendla i Västerås arbetar bland annat med att upprätta bouppteckning och genomföra arvskifte. Andra områden vi sysslar med är dessutom testamenten, skilsmässofrågor och olika handlingar som gäller vid separationer och dödsfall. Du kan enkelt kontakta Lavendla och våra jurister i Västerås genom att höra av dig på telefon eller skicka oss ett e-postmeddelande som vi besvarar så snabbt vi kan. Du bestämmer själv om du föredrar att inleda ett telefonmöte eller boka in en tid där vi sammanstrålar och samtalar om ditt ärende. Dock rekommenderar vi att mötas personligen den första gången, eftersom det vanligtvis ger mer och blir bättre för dig. Vid mötet kommer du även att få träffa din personliga kontaktperson som hos Lavendla i Västerås sträcker sig till en individ som följer dig hela vägen. Det skapar mer trygghet, eftersom personen då får en bättre kunskap om ditt ärende. Tillåt inte dig själv att hamna i en besvärlig situation – ta hjälp redan från början genom att vända dig till en familjejurist i Västerås. Det kommer du att vinna på. Välkommen att kontakta oss när du behöver det.

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister i Västerås har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:

Bodelning
Arvskifte
Bouppteckning
Samboavtal
Gåvobrev
Vårdnadstvist
Testamente
Framtidsfullmakt
Äktenskapsförord

Vi kan hjälpa till med såväl digitala avtal som personliga möten med jurister i Västerås.

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Västerås?

Kostnaden för en jurist i Västerås varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Västerås?

Ja, Lavendla Begravningsbyrå i Västerås tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla Begravningsbyrå.

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.