Din Jurist i Göteborg

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Södra vägen 63, Göteborg(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Göteborg med omnejd

Lavendla Jurister Göteborg

Med Lavendlas familjejurister i Göteborg får du hjälp med allt inom familjerätt

Bor du i Göteborg med omnejd och är i behov av en skicklig och erfaren familjejurist? Då kan Lavendla bli din högra hand i alla avseenden som sträcker sig inom familjejuridik. Våra jurister i Göteborg arbetar med alltifrån arvsfrågor, testamenten och bodelning till gåvobrev, skilsmässa och samboavtal m.m. Vi besitter en mångårig kunskap och har dragit lärdom genom en rad olika fall. På Lavendla kombinerar vi affärsområdena begravning och familjejuridik sida vid sida, vilket innebär att vi breddat oss avsevärt. De många frågeställningar du kan stå inför genom livet kan bli dig övermäktiga och när det händer finns vi alltid där för dig. Behöver du hjälp inom juridik när ett dödsfall inträffar och alla de moment som uppkommer i samband med detta, har du också kommit rätt. För mer information om det här, kan du läsa vidare på sidan i en annan sektion.

Kontakta Lavendlas jurister i Göteborg för hjälp med bl.a. bouppteckning, arv och testamente

Hos oss tilldelas du en personlig kontaktperson och jurist som bemöter dig med lyhördhet och snabb service från första stund. Kontakta oss för ett kostnadsfritt telefonsamtal för att berätta ditt ärende eller boka in ett fysiskt möte där vi går igenom din situation in i minsta detalj. Vidare är vårt syfte att bistå dig med vår kunskap till ett rimligt pris. Vårt mål är att vägleda dig så att din vardag blir enklare och så att ditt fall kan lösas inom kort.

Lavendla är stolt över att uppleva en mycket hög kundnöjdhet och genom att vi finns på många orter inom Sveriges gränser, har vi kunnat vara behjälpliga för ett stort antal människor. Ingen situation är den andra lik och därför ser vi alltid till det individuella i varje ärende. Kom in till oss eller ring redan idag. Du är alltid prioriterad. På Lavendla i Göteborg behandlas ärenden inom familjerätt såsom testamente, bodelning, bouppteckning och övriga frågor där en familjejurist är oumbärlig.

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.