Din Jurist i Malmö

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Kungsgatan 20A(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Malmö med omnejd

Lavendla Jurister Malmö

Lavendlas erfarna familjejurister i Malmö hjälper dig

Livet kan plötsligt ta en helt ny vändning och olika familjesituationer kan uppstå när du minst anar dem komma. Med de olika livshändelserna måste inte alltid problem tillkomma, men i många fall har de ändå en tendens att göra det. I annat fall kan man trots allt behöva hjälp med lagar som beskriver hur dokument och texter ska upprättas. Lavendlas jurister i Malmö som specialiserat sig på familjerätt besitter mångårig kunskap inom de olika områdena såsom upprättande av testamenten och äktenskapsförord, bouppteckningar, giftermål och inte minst dödsfall. Varje ärende behandlas med omsorg och insikt och du får alltid en personlig kontaktperson att vända dig till när funderingarna blir för många. Denna person blir din guide i vått och torrt under hela processen, oavsett vad ditt fall gäller. Vi försöker alltid att sätta ett passande pris så att du ska slippa känna dig kluven när du anlitar oss.

Våra jurister i Malmö finns till hjälp vid upprättande av ex. bouppteckning, arvskifte, testamente etc.

Välkommen in till oss på Lavendla där våra jurister i Malmö tar hand om dig. Du kan kontakta oss via telefon och inleda ett givande samtal som i sin tur leder till ett inbokat möte där vi samtalar om din situation. Vid mötet får du träffa din jurist och kontaktperson som kommer att agera vägledare för dig. Där gör vi en grundlig genomgång av ditt fall och svarar så utförligt vi kan på de frågor som du kan tänkas ha. För vidare frågor står din kontaktperson till förfogande så fort du har en fundering. På Lavendla värnar vi om varje kund som en individ och vårt mål är att ge dig snabbast möjliga service och en personlig dialog som resulterar i kundnöjdhet – något vi alltid eftersträvar och redan har uppnått i form av en hög siffra. Låt inte livets vändningar suga energi ur dig. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Bouppteckningar, skilsmässor, arv, testamente och annat som rör familjejuridiken kan du få hjälp med genom att kontakta Lavendlas familjejurister i Malmö.

 

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.