lavendlabegravningsbyrajurist

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Malmö

Kontakta oss

  • Nordenskiöldsgatan 24, Malmö (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Malmö

Lavendlas erfarna familjejurister i Malmö hjälper dig

Livet kan plötsligt ta en helt ny vändning och olika familjesituationer kan uppstå när du minst anar dem komma. Med de olika livshändelserna måste inte alltid problem tillkomma, men i många fall har de ändå en tendens att göra det. I annat fall kan man trots allt behöva hjälp med lagar som beskriver hur dokument och texter ska upprättas. Lavendlas jurister i Malmö har specialiserat sig på familjerätt och besitter mångårig kunskap inom de olika områdena, såsom upprättande av testamenten och äktenskapsförord, bouppteckningar, giftermål och inte minst dödsfall.

Varje ärende behandlas med omsorg och insikt och du får alltid en personlig kontaktperson att vända dig till när funderingarna blir för många. Denna person blir din guide i vått och torrt under hela processen, oavsett vad ditt fall gäller. Vi försöker alltid att sätta ett passande pris så att du ska slippa känna dig kluven när du anlitar oss.

Våra jurister i Malmö finns till hjälp vid bouppteckning och arvskifte

Behöver du hjälp med bouppteckning eller arvskifte i Malmö? Bouppteckningar, skilsmässor, arvskifte, testamente och annat som rör familjejuridik kan du få hjälp med genom att kontakta Lavendlas familjejurister i Malmö. Du är varmt välkommen in till oss på Lavendla där våra jurister i Malmö tar hand om dig. Du kan kontakta oss via telefon och inleda ett givande samtal som i sin tur leder till ett inbokat möte där vi samtalar om din situation. Vid mötet får du träffa din jurist och kontaktperson som kommer att agera vägledare för dig. Där gör vi en grundlig genomgång av ditt fall och svarar så utförligt vi kan på de frågor som du kan tänkas ha. För vidare frågor står din kontaktperson till förfogande så fort du har en fundering.

På Lavendla värnar vi om varje kund som individ och vårt mål är att ge dig snabbast möjliga service och en personlig dialog som resulterar i kundnöjdhet – något vi alltid eftersträvar och redan har uppnått i form av en hög siffra. Låt inte livets vändningar suga energi ur dig. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

laglott och arvslott

Träffa en rådgivare via hembesök, i vår möteslokal på Nordenskiöldsgatan 24, Malmö, eller över ett videomöte.

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Malmö

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Malmö?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Malmö

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.