lavendlabegravningsbyrajuridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Stockholm

Kontakta oss

Söker du familjejurist i Stockholm?

Under livets olika skeden är det vanligt att stå inför situationer där man behöver handledning. Detta gäller speciellt inom familjejuridik och de olika frågor och saklägen som kan dyka upp.

Lavendla har stor erfarenhet av familjejuridik när viktiga frågor eller andra familjerättsliga ärenden kan dyka upp. Tack vare våra två fokusområden som sträcker sig mellan begravning och juridik har vi blivit mycket insatta i de frågeställningar och familjemål som kan uppkomma under livets gång och även vid dödsfall. Hos oss i Stockholm får du hjälp med bouppteckning, arvsskiften, gåvobrev, och samboavtal samt allt annat som faller inom familjerätten. På vår hemsida kan du även hitta värdefull information angående juridik vid dödsfall, vilket kan vara mycket bra att veta om du står inför en stundande begravning och måste ta tag i allt arbete som efterföljer beträffande dödsbon, testamenten och så vidare. Lavendlas jurister i Stockholm värderar kundmötet högt och ger dig snabb och personlig service samtidigt som vi är lyhörda inför just dina frågor och behov inom ditt område.

Välkommen till Lavendla och din jurist i Stockholm. Träffa en jurist digital, eller i vår butik på Sveavägen 80.

begravningsbyrå stockholm, vasastan, norrmalm

Lavendlas jurister i Stockholm hjälper dig att upprätta bouppteckning

Hos Lavendla får du en personlig kontaktperson som står vid din sida oavsett vilken fråga det gäller. Våra jurister i Stockholm lämnar rådgivning och hjälper dig att upprätta bouppteckning, svarar på frågor kring testamente, arvsskiften, samboavtal, gåvobrev m.m.

Vi har flertalet kunniga, lokala jurister i Stockholm och ser alltid till att du känner dig trygg inför varje samtal och möte med oss. Vår första kontakt inleds med ett inbokat möte eller ett informativt och vägledande telefonsamtal helt kostnadsfritt, där vi går igenom ditt fall och ser till att du guidas i rätt riktning. Tack vare Lavendlas höga kundnöjdhet enligt Trustpilot, har vi kommit i kontakt med ett stort antal klienter runt om i Sverige och har därigenom hjälpt många personer att få ordning på sina situationer. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig hela vägen fram. Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med juridik i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.