Din Jurist i Uppsala

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Svartbäcksgatan 28(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Uppsala med omnejd

Lavendla Jurister Uppsala

Din personliga familjejurist i Uppsala

Livets skeden kan medföra att du helt plötsligt står inför en familjejuridisk situation och behöver hjälp på traven. Lagarna och reglerna är många och kan ibland vara svårtydliga. Då gör du rätt i att leta upp en kompetent och rutinerad familjejurist som har svaren på de olika frågorna som inte sällan uppkommer med den situation du hamnat i. Hos Lavendla i Uppsala finns ett antal jurister som är idel öra för dina behov. De tar sig an olika områden såsom dödsfall, skilsmässor, äktenskap, bodelningar och testamenten och övrig familjerätt. Ska du t.ex. bli sambo eller vill du gifta dig? Vill du och din partner upprätta äktenskapsförord? Eller behöver du hjälp med att skriva ett testamente? Kompetensområdena hos Lavendla i Uppsala är många och vi försöker alltid finna en lösning på just din situation. Vi arbetar även med dödsfallsjuridik i den mån en nära anhörig går bort. Vår breda erfarenhet har visat sig bära frukt, på grund av vår höga kundnöjdhet som vittnar om vår kompetensgrad. Du erbjuds alltid ett fördelaktigt pris och vi ser till ditt ärende som prioriterat ända från början.

Lavendlas jurister redo att hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte, testamente osv.

Låt en av Lavendlas jurister i Uppsala bli din guide genom hela processen genom att kontakta oss och boka in ett möte eller ringa oss på telefon för ett samtal där vi ser hur vi går vidare med den aktuella situationen. På Lavendla får du omedelbart en kontaktperson som inte kommer att vika från din sida oavsett hur ditt ärende ser ut. Vi förespråkar trygghet och snabb service och detta görs enklast genom att kontaktpersonen och du själv lär känna varandra och utvecklar en kontinuerlig dialog. Tveka därför inte att kontakta oss om du har funderingar eller frågor kring ett specifikt ämne som rör familjejuridikens område. Familjerätt kan innebära problem eller frågor kring upprättande av dokument såsom testamente och äktenskapsförord. Lavendlas jurister i Uppsala guidar dig.

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.