Hem / Lavendla Juridik / Om Lavendla Juridik

Vi gör det svåra lättare

Om Lavendla Juridik

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Vår bakgrund

Lavendla grundades 2014 med viljan att Göra det svåra lättare. Vi är idag ca 150 hängivna rådgivare inom begravning, juridik och terapi.

Läs mer om vår bakgrund >

Kontakta oss

Lavendla finns representerat i hela Sverige. Vill du ha rådgivning, har du frågor, förslag eller funderingar? Du kan nå oss på flera sätt.

Våra kontaktuppgifter >


Våra jurister

Lavendlas jurister är experter inom en mängd olika områden. Välj den jurist som passar just dig eller visa alla här.


Varför Lavendla?

Var och när det passar dig

Vill du träffas i ett personligt möte har vi tillgång till lokaler i hela Sverige, men kommer gärna hem till dig om du vill. Om det passar bättre finns vi självklart tillgängliga för videomöte också. Ofta är våra rådgivare tillgängliga efter arbetstid och på helger. Vi anpassar oss utifrån dina förutsättningar. Här finns vi.

Få en personlig jurist

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Vi har ett viktigt förtroendeuppdrag. Vi vill därför hjälpa dig att lära känna oss, innan vi ses. För vi förstår hur viktig personkemin är för dig. Därför är valet av jurist något vi tar på största allvar.

Högsta kundnöjdhet

Personligt bemötande på dina villkor, i kombination med tydliga förväntningar kring prissättning och leverans. Det har sedan 2014 gjort att Lavendla år efter år har flest nöjda kunder. Vår vilja att Göra det svåra lättare har uppskattats av tusentals människor. Läs våra kundomdömen här.

Här finns Lavendla Juridik

All rådgivning nära dig – Sök på din ort nedan.


Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Lyhördhet, mod och driv. Våra värderingar speglar vilka vi är och vad vi gör – och även hur vi gör det.

Läs mer >

Lavendla Academy

Våra mes erfarna rådgivare utbildar också framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad för andra – på riktigt.

Läs mer >

Hållbarhet för oss

Vi vill möjliggöra en hållbar utveckling av branschen. Läs mer hur vi använder resurser ansvarsfullt, och guidar dig till mer hållbara val.

Läs mer >