Hem / Emil Classon
Bild på Emil Classon

Emil Classon

Jurist

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag tog juristexamen 2016 vid Örebro universitet och har sedan dess hunnit arbeta som såväl jurist och chefsjurist. Utöver juridik har jag läst företagsekonomi på såväl grund- som avancerad nivå. Mina erfarenheter sträcker sig över flera rättsområden, bland annat ekonomisk familjerätt, tvistehantering i allmän domstol och förvaltningsrättsliga ärenden. Jag värdesätter det personliga mötet med människor och strävar efter att uppnå en hög grad av kundservice och kundnöjdhet.

Därför blev jag rådgivare

Att vara rådgivare är en av de bästa sakerna jag vet. Jag ser det som en mycket viktig uppgift för mig att vägleda människor i rätt riktning.

Mina bästa råd

  • Gör det klart redan från start. Se till att skriva ned överenskommelser i ett avtal, exempelvis äktenskapsförord och samboavtal, redan från början. På så sätt undviker du framtida tvister. Det är värt att ta extern hjälp för att upprätta eller granska sådana överenskommelser, eftersom formuleringar ibland kan tolkas på ett sätt som inte var avsett.
  • Ta en stund till att diskutera målbild eller målsättning i just ditt ärende. På sådant sätt kan du få en god bild av vilka förväntningar du kan ha.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.