0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Om Lavendla / Jobba med oss

Jobba med oss

Glädjen i att göra skillnad och hjälpa andra är en stor drivkraft för oss och vårt team. Vill du också vara med och göra en svår stund lite lättare för en medmänniska? Varmt välkommen att söka dig till vårt team av kunniga och inte minst av lyhörda rådgivare. Ditt engagemang uppskattas.

Lavendla support team

Tillsammans når vi längre

Vi vill aldrig sluta växa, varken som individer eller team. Genom att lyfta varandra kan vi nå hur långt som helst när vi skapar värde för kunden. Var med oss!

Tillsammans gör vi skillnad

Redan som nyanställd får du mycket ansvar och förtroende. Du kan styra din tid och vardag, samtidigt som du får chansen att göra skillnad för andra. Varje dag.

Lokala karriärer

Lavendla finns i hela Sverige och därmed finns också karriärmöjligheter nära dig, såväl i småstad som i storstad. Vi behöver dig för att komma ännu närmare våra kunder och det är vår övertygelse att vi tillsammans kan vara den trygga punkten som gör skillnad.

Utveckla

Vi tror på att lägga ansvaret i händerna på våra medarbetare. Genom ansvar och frihet får ditt engagemang utrymme att växa. Dina personliga styrkor kan vara med och driva Lavendla framåt. Du får de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas i din yrkesroll.

Lavendla Academy

Många vill bli begravningsrådgivare men vet inte hur de ska gå till väga – är det samma för dig? Då vill vi tipsa om vår Academy, en utbildning för att bli rådgivare och genom vilken du lär dig allt från att administrera en begravning till att möta människor i sorg.

Möt några av dina kollegor

Marie Sandström

Marie Sandström

Utbildningsansvarig för Lavendla Academy

Jonatan pratar i telefonen på Sveavägen

Jonatan Lindblom

Lavendla Support

Catharina Looft

Catharina Looft

Chefsjurist


Välkommen till oss!

Vi har flera spännande tjänster för dig som är nyfiken på oss. På vår jobbsida kan du träffa fler av dina framtida kollegor.

Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Våra värderingar styr vilka vi är och hur vi agerar: Lyhördhet, Mod, Driv.

Lavendla Academy

Våra bästa utbildar framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad – på riktigt.

Lavendla Nyhetsrum

Nyheter från Lavendla. Här kan du se de senaste pressklippen, insikter och rapporter.