Hem / Ann Thörnblad
Bild på Ann Thörnblad

Ann Thörnblad

Dipl Psykosyntesterapeut och Parterapeut

5 i genomsnitt. (4 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Pris 45 min 900 kr och 60 min 1 200 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Det kan vara lätt att tappa bort sig själv bland alla krav och "måsten"


Livet går upp och ned. Ibland skaver det mer än vanligt och det kan vara nödvändigt att få perspektiv på tillvaron. Det kan finnas flera anledningar att börja i samtalsterapi. Kanske lever du i ett förhållande eller en arbetssituation som går på tomgång, söker en djupare mening i tillvaron, eller också vill du utvecklas som människa och lära känna både vad som hindrar dig och upptäcka din unika potential. 
Eller så har du gått igenom en förlust, en kris och vill arbeta med sorgbearbetning för att så småningom kunna försonas med det som har hänt och gå vidare i livet. En vanlig anledning att börja i samtalsterapi är också att du vill förbättra din självkänsla, hitta en tydligare förankring i dig själv eller finna verktyg att arbeta med oro och ångest.

Jag är diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad på Psykosyntesakademin, och arbetar med samtalsterapi, vägledda visualiseringar, drömmar och gestaltterapi och har en rik erfarenhet av livets motsatsförhållanden och hur man; även när livet utmanar, kan finna en inre balans.
Jag har också en påbyggnad i ACT, Acceptance and Commitment therapy, med verktyg för att hantera oro, ångest och stress (ACT brukar kallas den tredje vågens KBT). Sedan 2020 tar jag dessutom emot par, är utbildad parterapeut på HumaNova.

Tillsammans utforskar vi hur ditt liv ser ut här och nu, hur det varit, men också hur du vill att ditt liv ska fungera. Du har möjlighet att pröva ett par gånger och se om du tycker att det fungerar. Jag erbjuder såväl korttidsterapi som längre terapier, samt distansterapi via Lavendlas säkra videomötestjänst eller det som passar dig bäst.

Välkommen att boka en tid hos mig! Nu har jag semester t o m 5 augusti.

Mina bästa råd

Ta mikropauser. När vi blir stressade eller oroliga får vi tunnelseende och går upp i huvudet. 
En mikropaus där du sitter och andas eller mediterar en kort stund gör att du landar mer i kroppen.
Och när du landar i kroppen blir du mer närvarande i nuet och ser klarare på din situation.
 

Jag började gå i terapi hos Ann eftersom jag var vilsen och väldigt ledsen. Det kändes som jag famlade och gick i invanda mönster för att försöka hantera livet och allt vad det innebär. Efter att ha gått hos Ann har jag nu fått verktyg att klara alla de upp- och nedgångar som livet består av. Hon har hjälpt mig att bli den jag är idag, hjälpt mig att bli trygg i mig själv, i relationer och i arbetslivet. Jag var på pappret vuxen när jag började gå i terapin, men det var inte förens efter terapin jag blev vuxen på riktigt. - Johanna, 30 år, samhällsvetare

Extern utbildning

Psykosyntesakademin

Diplomerad Psykosyntesterapeut

Humanova

Diplomerad Parterapeut

Livskompass

ACT-gruppterapeut

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.