Hem / Charlotta Lagerberg Thunes
Bild på Charlotta Lagerberg Thunes

Charlotta Lagerberg Thunes

Samtalsterapeut/beteendevetare

5 i genomsnitt. (1 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 900 kr, 70 min 1 300 kr och 90 min 2 000 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Mitt namn är Charlotta och jag har fem års utbildning till beteendevetare Jag är en högkänslig, kreativ och inkännande person, med intresse för både skrivande, dans och målande.
Min bakgrund har jag inom socialt arbete med både barn, unga och vuxna vid både: myndighet, kommun, BRIS, och föreläser och har författat böcker för både barn och vuxna med fokus på känslor.  Jag har själv genomgått egenterapi och mest inom PDT (psykodynamisk terapi.)

Jag brinner för att samtala med människor med äkthet, som påverkar våra tankar, känslor och beteenden. Jag vill bidra med mina erfarenheter och finnas tillhands för dig i din process och skapa hopp, som är en viktig del i förändringen när livet haltar för oss.

 

Därför blev jag rådgivare

Jag älskar att göra skillnad för människor. Att sätta ord på känslor, bli lyssnad och bekräftad är en av våra viktigaste grundpelare när livet haltar. Omsorg och ord av tröst som ges på ett genuint vis, är den äldsta terapi som finns sade Louis Nizer. 

När vi möts i ett första samtal utforskar vi det som skaver i tillvaron. Olika handlingar/livsöden ger oss olika konsekvenser, där våra omedvetna känslor uttrycks i både minnen, tankar och känslor, (som vi ofta trängt undan av olika anledningar, som t ex att de varit för smärtsamt för oss att konfronteras med.)

Som beteendevetare/ samtalsterapeut är jag empatisk, lyhörd med en varm hållning. När jag utför stödjande samtal, lyssnar/tonar jag in vad du behöver och möter dig där du vill mötas, och lyssnar till dina hjälpbehov.

Jag hoppas kunna förmedla trygghet och medmänsklighet i din livsomställning och skapa tillit, som ger dig kraft att känna större mod och mäkta med att se över dina livsprioriteringar. Tillsammans hjälper jag dig att spegla dina känslor som du sätter ord på.

Kanske vill du boka ett kortare möte med mig på 20 minuter, för att känna in vad som känns bäst för dig. 

 

Du är varmt välkommen! 

Med värme Charlotta

Mina bästa råd

 

  • Du har ett värde utan prestation, och genom att öva på att bygga in en inre omtänksam röst som är mänsklig, (det vill säga öva på självmedkänsla) stärker det dig, så ge sig själv en klapp på axeln.
  • Tillåt dig vara i din egen process. Varje människa är unik. Att ge sig själv tid, och du får lov att sakta ned. Undvik en dömande hållning och tänk själv-snäll.
  • Att bli medveten om sitt inre, och ge det mer uppmärksamhet är en stor källa till att lättare kunna identifiera svårigheter när livet haltar. Varje gång vi känner oss ofria, så agerar vi oftast med autopiloten (utan känslan att kunna påverka vare sig känslor eller reaktion.) Vi reagerar som barn, eftersom vi hamnat i barndomens känslor. När vi är medvetna och vågar möta smärtan får vi möjlighet att bearbeta och bli hela igen. Människans drivkraft att läka och laga är enorm. Så bli medveten! Orka genomleva den känslomässiga smärtan! Ha modet att möta scenariot på ett nytt sätt!
  • Möt ditt inre barn och stötta det med både empati och omsorg.
  • Du behöver inte kämpa så hårt. Var inte ensam med dina tankar. Behåll dina vardagliga rutiner det signalerar trygghet för kroppen, men framförallt kom ihåg att du är värdefull!
  • Det finns liv i varje dag!

Omsorg och ord av tröst som ges på ett genuint vis, är den äldsta terapi som finns sade Louis Nizer.

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.