Hem / Magdalena Dubiel
Bild på Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtals- och Parterapeut & Coach

4.4 i genomsnitt. (5 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Pris 45 min 1 200 kr, 60 min 1 800 kr och 90 min 2 200 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

För bokning av par - och relationsterapi rekommenderas bokning av 60 min eller 90 min session första gången. 

 

Att gå i samtal är läkande och utvecklande och kanske är det ditt livs investering att få ordning på tankar och känslor när livet känns svårt. Mitt mål som terapeut är att hjälpa dig med detta. 

Så länge jag kan minnas har jag längtat efter äkta möten, både med mig själv och andra. Att mingla på fester har aldrig varit min grej, jag brukar gärna vilja stanna upp där samtalet vågar gå på djupet. Där kan jag stanna en stund och prata om det som är viktigt. Om tankar, känslor, vilka vi är och hur det är att vara människa. Jag har också, så länge jag kan minnas, varit en sökare och en hjälpare. Det finns rotat i mig, att jag vill hjälpa andra att må bra. Och drivkraften att söka efter något större, att skapa mening och utvecklas, är alltid närvarande. 

I över 20 år har jag arbetat med kommunikation och har i den rollen en stor erfarenhet av coaching av medarbetare och chefer. Ett stort engagemang för kommunikationsfrågor utvecklades till att handla mer om relationer och mening än om snitsiga budskap och här uppstod en längtan att möta, hjälpa och utvecklas tillsammans med människor.

Jag har levt ett tag och hunnit erfara en del på den här resan som är livet. Och jag ser det som gåvor, även om det varit tufft. Relationer, familjefrågor, personlig utveckling, existentiellt sökande, sjukdom och dödsfall är erfarenheter som gjort mig till den jag är och gett mig modet att våga möta livet och de svåra frågorna.

 

Därför blev jag rådgivare

Jag erbjuder samtalsterapi, par -och relationsterapi och coaching för dig/er som behöver komma ett steg vidare på din/er livsväg. Min drivkraft och engagemang är att stärka och hjälpa människor att växa och  min övertygelse är att alla människor sitter på svaren kring vilka de är och vad just deras kvalitéer och gåvor kan tillföra i världen och till dem själva. 

Som terapeut och coach har jag fått möjlighet att utforska och utveckla mina egenskaper till närvaro, empati och förmåga att lyssna, för att senare i processen kunna erbjuda verktyg till utveckling och framsteg. I coaching kan vi identifiera hinder, resurser och mål, stärka självkänslan och ingjuta mod att ta sig an sina utmaningar. I terapin finns jag sida vid sida med dig, när livet känns svårt, smärtsamt eller utmanande. Som par- och relationsterapeut hjälper jag er att se relationen med andra ögon och hitta det som kan skapa förändring för er båda. 

Min grundmetod är psykosyntes som har en holistisk grundsyn. Kärlek, vilja, acceptans och eget ansvar tillsammans med längtan efter att nå min potential och min egen unika helhet utgör centrala delar i Psykosyntesen.  Jag har även kompetens inom t ex ACT, KBT och empatisk kommunikation mm.

 Är du redo att investera i dig själv och ditt välbefinnande så finns jag här för dig!


 

Mina bästa råd

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Så avsätt tid till dig själv – varje dag! Det kan vara en kort stund eller lite längre, beroende på hur det ser ut för just dig. 

Lyssna inåt – ställ dig frågan: vad behöver jag? Vad känner jag? Det är första steget till att lära känna dig själv.

Våga öppna dig för andra – då vågar andra också öppna upp och vara sårbara. Och det är en fin väg till kontakt och läkning.

Se till att du är trygg när du ska utmana dig själv och bryta mönster och beteenden som inte tjänar dig. Det är ett fint sätt att vara kärleksfull mot dig själv.

Feel the sweetness in your heart. Then you will find the sweetness in every heart.

Extern utbildning

Humanova - Stockholm

Diplomerad samtalsterapeut

Psykosyntes, Grundläggande psykoterapiutbildning

Humanova - Stockholm

Diplomerad samtalscoach

Psykosyntes

Humanova - Stockholm

Diplomerad par - och relationsterapeut

Psykosyntes

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.