Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Enköping

Kontakta oss

  • Kyrkogatan 7, Enköping (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Enköping

Söker du jurist i Enköping? Lavendla hjälper dig med familjejuridik

Om du söker efter en familjerättslig jurist med en egen personlig kontakt som ger dig snabb och trygg service är Lavendla i Enköping ett klokt val. Vi erbjuder dig en lokal direktkontakt till ett bra pris. Lavendla är en juristbyrå med verksamhet i flera olika delar av landet. Från början var vi en begravningsbyrå med olika begravningstjänster och expertis inom rättsliga frågor kring begravning. Numera har vi även en välutvecklad och mycket uppskattad verksamhetsgren för familjejuridik. Som familjerättslig byrå har vi snabbt kommit att bli en av marknadens mest uppskattade byråer, med mycket hög kundnöjdhet och genomgående höga betyg hos olika jämförelsesajter som Trustpilot. Samtliga kontor håller samma höga kvalitet och våra medarbetare strävar alltid efter att leverera hög service och god rådgivning.

Vi hjälper dig med dina familjerättsliga frågor som bouppteckning, arvskifte, testamente etc.

Hos Lavendla i Enköping kan du få hjälp med alla dina olika frågor inom familjejuridik. Detta är ett brett rättsområde som innefattar allt från samborätt och skilsmässor till upprättande av testamente och bouppteckningar. Oavsett vilken familjerättslig fråga som du har, kan vi hjälpa dig med rådgivning och stöd. Vi hjälper även till med upprättande av olika avtal såsom testamente, gåvobrev, samboavtal och äktenskapsförord. Om tvist skulle uppstå har vi även jurister som kan hjälpa till med avtalstolkning och medling. Söker du någon som finns där för att besvara alla frågor, tveka inte att höra av dig. Boka ett personligt möte för inledande konsultation redan idag! Den inledande konsultationen kan ske per telefon eller genom ett personligt möte, och är helt utan kostnad för att du ska få en bild över hur vi kan hjälpa dig med just ditt ärende. Hos juristbyrån Lavendla i Enköping får du hjälp med alla typer av ärenden inom familjerätt. Boka en gratis inledande konsultation redan idag.

Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Enköping

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Enköping?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Enköping

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.