rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Eslöv

Kontakta oss

Kontakta en av våra familjejurister i Eslöv

Egendomar, arv och gåvor – familjerätten har många sidor. Inom familjejuridiken myntas begrepp som handlingsupprättande och framtidsfullmakt. Även om många inte verkar hänga samman på något sätt, så är familjerätten sammanlänkad mer än man kan tro. Den gemensamma nämnaren handlar ofta om vad vi har och hur vi önskar ha det, oavsett om det gäller egendom, vårdnad av barn eller ett kommande arv.

För dig som bor i eller i närheten av Eslöv kan det vara bra att veta att Lavendla finns för dig – vi har en stor kompetens inom familjerätt. Vi har växt mycket och finns numera i många större städer och mindre orter i Sverige. Våra jurister i Eslöv har både en solid erfarenhet beträffande juridik vid dödsfall, och när det handlar om juridik inom familjerelaterade frågor. Vi finns bara ett samtal bort och du är välkommen att kontakta oss så att vi får chansen att rådge dig och se på vilket sätt din situation kan förbättras. Du kan rikta blickarna mot oss om du behöver handledning när du ska ordna ett testamente, skriva äktenskapsförord, höra dig för angående samboavtal eller ta itu med en bodelning, en bouppteckning eller en framtidsfullmakt m.m. Hos Lavendlas jurister i Eslöv hittar du allt under ett och samma tak.

Lavendlas jurister tar hänsyn till ditt bästa – Hjälper dig med bouppteckning, testamente, arvskifte

En personlig kontaktperson är ovärderlig när det gäller uppföljning, uppdatering och en ömsesidig kommunikation. Du blir naturligtvis tilldelad din personliga rådgivare vid vårt första möte, där vi i samma veva ser över dina funderingar och ditt ärende. Våra många år i branschen har lärt oss att ta hänsyn till varje klients behov. Vi erbjuder snabb service, detaljerad information och värderar vår höga kundnöjdhet högt. Välkommen till din familjejurist i Eslöv! Ring vår rådgivning eller boka ett möte.

Vi hjälper dig med juridik i Eslöv

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.