rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Halmstad

Kontakta oss

Lavendlas jurister i Halmstad bistår dig i juridiska frågor och problem

Behöver du hjälp med bouppteckning, arvskifte eller att upprätta testamente? Ska du skriva samboavtal, äktenskapsförord eller gåvobrev? Då kan det vara bra att anlita juridisk hjälp. Lavendlas jurister i Halmstad finns till hands och hjälper dig hela vägen i ett juridiskt ärende. Oavsett vilket område inom juridiken du behöver rådgivning i finns Lavendla där för dig.

I kontakten med Lavendla i Halmstad får du en egen kontaktperson som svarar på dina frågor och lämnar rådgivning samt stöd. Juridiska problem är inte sällan känsliga, varför våra jurister alltid bemöter dig med full uppmärksamhet och omtanke. Vi strävar alltid efter att ge snabb och förstklassig service. Hur du väljer att komma i kontakt med oss är helt upp till dig och vad du känner dig mest bekväm med. Antingen når du oss via ett kostnadsfritt samtal på telefon eller genom ett fysiskt möte. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi prioriterar alltid dig och dina behov.

Ska du upprätta bouppteckning? Lavendlas jurister i Halmstad hjälper dig

Lavendlas jurister i Halmstad har bred kunskap av att upprätta bouppteckningar. Om så önskas finns vi på Lavendla i Halmstad där för dig hela vägen i samband med de juridiska frågor som aktualiseras vid ett dödsfall. Allt från frågor om bouppteckning, bodelning, förvaltning av dödsbo och slutligen arvskifte. Genom att på ett tidigt stadie anlita en jurist kan flera konflikter undvikas, eftersom det ibland kan uppstå meningsskiljaktigheter kring ett arv eller testamente. En jurist säkerställer att allt går rätt till.

Befinner du dig i Halmstad och söker juridisk rådgivning kommer våra jurister att göra allt för att du ska känna dig bekväm och införstådd med juridiken kring ett dödsfall. Kontakta oss idag för att ordna ett upplägg och därmed ta frågan vidare. Vi erbjuder hjälp på dina villkor.

Vi hjälper dig med juridik i Halmstad

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.