rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Hässleholm

Kontakta oss

Ta hjälp av jurist i Hässleholm – Lavendlas Juridik ger dig verktygen för framtiden

Funderar du på testamente eller vill du se över vem som kommer att ärva dig en dag? Har du frågor beträffande vardagsjuridik inom familjerätt som kan inkludera samboavtal, äktenskapsförord eller en framtidsfullmakt och dylikt? Lavendla Juridik erbjuder tjänster inom familjejuridik där bl.a. bouppteckningar, bodelningar av olika svårighetsgrad samt arvsrättens breda område kan bli aktuella när en anhörig plötsligt lämnar jordelivet. Även andra delar inom familjejuridikens breda korridor ingår i Lavendla Juridik. Våra jurister i Hässleholm kan lösa dina situationer och besvara frågor oavsett om det rör sig om en mer komplicerad familjejuridik eller den vardagliga juridiken som faller inom kategorin familjerätt. Med oss får du med dig rätt verktyg och information med bästa förutsättningar. Vi kombinerar vår snabba service, vårt goda kundomdöme i form av hög kundnöjdhet på Trustpilot och våra grundläggande värderingar angående kundfokus, med skicklighet och sakkännedom.

Ta hjälp med bouppteckning, arvskifte, testamente eller samboavtalet

Kontakta en familjejurist i Hässleholm redan idag om du har angelägenheter du vill ta itu med. Dock kan det vara viktigt att poängtera att de bästa lösningarna hittar vanligtvis familjemedlemmar då de är sams och inte står inför en familjekris där det är svårt att tänka klart. Många bortser från avtal och handlingar när allt är frid och fröjd, vilket kan visa sig vara ett misstag senare. Med det sagt, kan det vara värt att ta kontakt med en specialiserad familjejurist redan nu så att konflikter kan lösas på ett lugnt och fredligt sätt. Ju mer förberedd du är, desto lättare får du ärendet ur världen när det väl uppkommer. Med Lavendlas juridiska tjänster följer även förmånen att få en egen kontaktperson som har som syfte att samtala med dig, uppdatera dig beträffande ditt fall samt svara på alla de frågor som har förmåga att dyka upp. Ring oss idag eller boka tid för ett möte med någon av juristerna i Hässleholm. Lavendla Juridik ger dig en personlig kontakt och stor sakkunskap inom familjejuridik. Av juristerna i Hässleholm får du hjälp, råd och viktig information.

Välkommen!

Vi hjälper dig med juridik i Hässleholm

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.