Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Huddinge

Kontakta oss

  • Patron Pehrs väg 5, Huddinge (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Huddinge

Er jurist i Huddinge för alla livets händelser – låt Lavendla visa vägen

Välkommen till Lavendla Juridik. Vi gläds åt att du har hittat hit och förstår att du kan vara i behov av en familjejurist. Juristhjälp vid familjefrågor och familjerelaterade sammandrabbningar är guld värt för att slippa dras in i för många komplicerade situationer. Oftast är det bäst att se till att ha vattentäta handlingar och avtal redan från början som inte försvårar utan underlättar vid en eventuell tvist, vilken kan göra sig påmind eller inträffa när du eller din familj minst anar det. På Lavendla jobbar vi tätt tillsammans med jurister som är experter på familjerättsliga ärenden. De har vana vid såväl rådgivning, som företrädare i domstol och arbetar med områden som täcker privaträttsliga handlingar och avtal och vidare mer avancerade bodelningar, arv och laglotter, dödsboanmälan och skilsmässor m.m. Lavendlas jurister i Huddinge guidar dig rätt i familjerättsdjungeln när du själv kan känna dig förvirrad.

Lavendla Juridik hjälper dig med bouppteckning, arvskifte osv.

Lavendla har sedan lång tid tillbaka specialiserat sig på begravning, men när behovet angående familjerätten pockade på uppmärksamhet bland våra kunder, så valde vi att utöka och skapa Lavendla Juridik, med fokus på familjerätt. Detta visade sig vara ett bra val, då vi belönats med en hög kundnöjdhet som växer med tiden, en snabbare service som gör att vi alltid ligger i startgroparna samt en empatisk inställning till våra klienter som ibland kan känna sig vilsna, ovetandes och upprivna över sina livssituationer.

Få ett första kostnadsfritt samtal

Varje mål vi åtar oss måste bemötas med förberedelse och en ömsesidig dialog där ingenting utelämnas, vare sig från vår sida eller från klientens håll. Hos oss får du en personlig kontaktperson som kontinuerligt håller dig ajour och som tipsar dig hela vägen. Börja med att ringa till vår rådgivning eller kontakta oss per e-post, så återkommer vi snarast möjligt. Lavendlas familjejurister i Huddinge ger dig både juridisk hjälp samt ett mervärde som bedyrar snabb service, bra
kundupplevelse och en påtaglig medkänsla.

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister i Huddinge har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:

Bodelning
Arvskifte
Bouppteckning
Samboavtal
Gåvobrev
Vårdnadstvist
Testamente
Framtidsfullmakt
Äktenskapsförord

Vi kan hjälpa till med såväl digitala avtal som personliga möten med jurister i Huddinge.

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Huddinge?

Kostnaden för en jurist i Huddinge varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Huddinge?

Ja, Lavendla Begravningsbyrå i Huddinge tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla Begravningsbyrå.

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.