Din Jurist i Huddinge

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Häradsvägen 69, Huddinge(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Huddinge med omnejd

Lavendla Jurister Huddinge

Er jurist i Huddinge för alla livets händelser – låt Lavendla visa vägen

Välkommen till Lavendla Juridik. Vi gläds åt att du har hittat hit och förstår att du kan vara i behov av en familjejurist. Juristhjälp vid familjefrågor och familjerelaterade sammandrabbningar är guld värt för att slippa dras in i för många komplicerade situationer. Oftast är det bäst att se till att ha vattentäta handlingar och avtal redan från början som inte försvårar utan underlättar vid en eventuell tvist, vilken kan göra sig påmind eller inträffa när du eller din familj minst anar det. På Lavendla jobbar vi tätt tillsammans med jurister som är experter på familjerättsliga ärenden. De har vana vid såväl rådgivning, som företrädare i domstol och arbetar med områden som täcker privaträttsliga handlingar och avtal och vidare mer avancerade bodelningar, arv och laglotter, dödsboanmälan och skilsmässor m.m. Lavendlas jurister i Huddinge guidar dig rätt i familjerättsdjungeln när du själv kan känna dig förvirrad.

Lavendla Juridik hjälper dig med bouppteckning, arvskifte osv.

Lavendla har sedan lång tid tillbaka specialiserat sig på begravning, men när behovet angående familjerätten pockade på uppmärksamhet bland våra kunder, så valde vi att utöka och skapa Lavendla Juridik, med fokus på familjerätt. Detta visade sig vara ett bra val, då vi belönats med en hög kundnöjdhet som växer med tiden, en snabbare service som gör att vi alltid ligger i startgroparna samt en empatisk inställning till våra klienter som ibland kan känna sig vilsna, ovetandes och upprivna över sina livssituationer.

Få ett första kostnadsfritt samtal

Varje mål vi åtar oss måste bemötas med förberedelse och en ömsesidig dialog där ingenting utelämnas, vare sig från vår sida eller från klientens håll. Hos oss får du en personlig kontaktperson som kontinuerligt håller dig ajour och som tipsar dig hela vägen. Börja med att ringa till vår rådgivning eller kontakta oss per e-post, så återkommer vi snarast möjligt. Lavendlas familjejurister i Huddinge ger dig både juridisk hjälp samt ett mervärde som bedyrar snabb service, bra
kundupplevelse och en påtaglig medkänsla.

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.