rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Karlskoga

Kontakta oss

Söker du en jurist i Karlskoga? Låt Lavendla hjälpa dig

Juridiska frågeställningar uppkommer under vissa tillfällen i livet. Det behöver inte alltid handla om problem, eftersom det exempelvis kan röra giftermål, gåvobrev och samboskap. I andra fall kan det handla om tvister i familjen, exempelvis arvstvist. Oberoende av om situationen aktualiserar en fråga eller problem är det alltid en klok idé att konsultera en jurist. Lavendlas jurister i Karlskoga finns till hands och erbjuder vägledning.

Du kommer i kontakt med oss genom att maila, ringa eller besöka vårt kontor. Det bestämmer du själv. Oavsett tillvägagångssätt ser vi på Lavendla till att du blir nöjd, får en korrekt lösning och känner dig trygg genom processen. Vi erbjuder effektiv service och säkerställer att situationen utreds på ett korrekt sätt.

Bouppteckning och arvskifte i Karlskoga

Ett område som Lavendla sysslar med i Karlskoga rör juridik vid dödsfall, speciellt bouppteckningar och arvskiften. Dessutom lämnas rådgivning i frågor kring testamente, förvaltning av dödsbo och bodelning. Ifall en närstående har gått bort och du behöver hjälp med bouppteckning, arvskifte och annat som rör dödsfallet är du varmt välkommen att kontakta oss på Lavendla i Karlskoga. Det sista man vanligen har kraft till i samband med ett dödsfall är just dessa frågor, varför det kan kännas tryggt att ha en duktig jurist att luta sig mot.

Utöver detta, bistår Lavendla dessutom med upprättande av olika avtal och handlingar. Som exempel kan nämnas framtidsfullmakt, samboavtal, bodelningsavtal och så vidare. Ifall du behöver hjälp med något inom familjerätt och befinner dig i Karlskoga hjälper vi på Lavendla mer än gärna till.

Vi hjälper dig med juridik i Karlskoga

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.