Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Katrineholm

Kontakta oss

Våra jurister i Katrineholm hjälper dig med familjerättsliga frågor

I Katrineholm finns Lavendla för att hjälpa dig med alla dina familjerättsliga frågor. Familjerätt är ett brett område, men oavsett din fråga erbjuder vi expertis som kan hjälpa dig med all den rådgivning som du önskar. Vi erbjuder hjälp med all typ av dödsfallsjuridik som frågor rörande dödsboet, bouppteckning, kontakt med myndigheter, hjälp att anordna begravning och frågor kring gravrätter. Vi kan även hjälpa till med all typ av livstidsjuridik inom familjerättens område, vilket inkluderar exempelvis upprättande av äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och testamente, men också juridisk hjälp vid vårdnadstvister. Våra tjänster har snabbt blivit uppskattade. Vi har belönats med goda omdömen på Trustpilot med många tidigare klienter som framhåller våra juristers professionalitet, service och goda bemötande i recensionerna. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under hela ärendets gång och att du får en nära kontakt med din jurist.

Välkommen att få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller samboavtal

Tveka inte att höra av dig för att boka en tid. Du når oss via telefon, e-post eller genom att här på webbplatsen boka in ett möte med oss på vårt kontor i centrala Katrineholm. Vi ser gärna att du bokar in en kostnadsfri inledande konsultation så att vi kan ge dig en bild över hur vi kan hjälpa dig i just ditt ärende. Därefter kan du välja själv om du vill boka ytterligare hjälp så att vi kan finnas vid din sida under hela ärendets gång. Som dagt, Lavendlas jurister i Katrineholm hjälper dig med alla dina frågor inom familjejuridik som testamente, samboavtal, äktenskapsförord och vårdnadstvister. Välkommen!

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Katrineholm hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Katrineholm

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.