Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Lidköping

Kontakta oss

Vi hjälper dig med juridik i Lidköping

Lavendlas jurister i Lidköping – Hjälper dig med familjejuridik

Känns juridiken snårig? Svårt att veta vad som egentligen gäller? Eller kanske är det mycket att stå i, varför du behöver stöd? Om du behöver hjälp med familjerättsliga frågor kan Lavendlas jurister i Lidköping hjälpa dig. Vi hjälper till med allt från allmän familjejuridisk rådgivning och stöd till upprättande av olika typer av avtal och avtalstolkning om tvist skulle uppstå. Vare sig det gäller frågor om bouppteckning, skilsmässa, dödsfall, arvskifte, testamente, laglotter, gåvobrev eller samboavtal, eller kanske något helt annat problem inom familjerättens område, har du kommit helt rätt.

Få en personlig kontaktperson hos Lavendla Juridik

I grunden är Lavendla en begravningsbyrå, men numera har vi två olika affärsområden – begravning och juridik. Vi är verksamma på ett flertal olika orter runt om i landet och finns till för att ge service till dig som behöver trygg, snabb och enkel rådgivning. Våra kompetenta jurister har mångårig erfarenhet och är specialister inom sina verksamhetsområden. Utmärkande för oss är att du får tryggheten med en personlig kontaktperson under hela ditt ärende. Detta är uppskattat, och är en del i vår höga kundnöjdhet hos omdömessajter som Trustpilot.

Familjejuridik kan verka krångligt, men vårt mål är att göra det svåra lite enklare. Vi erbjuder trygg och snabb service till ett bra pris, rentav marknadens kanske bästa pris. Våra uppskattade jurister finns alltid där för dig i alla livets skeenden med rådgivning och hjälp för att underlätta din situation. Med jourtelefon under dygnets alla timmar finns vi här för dina behov. Boka in ett personligt möte med oss redan idag. Till att börja med kan du få en kort inledande konsultation per telefon med en av byråns erfarna jurister. Detta är helt kostnadsfritt. Under konsultationen går vi tillsammans igenom dina övergripande frågor för att se hur vi kan hjälpa dig vidare med just ditt ärende. Välkommen att kontakta oss idag!

 

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Lidköping

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Lidköping?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Lidköping

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.