lavendlabegravningsbyrajuristlinkoping

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Linköping

Kontakta oss

Kontakta oss för familjerättslig rådgivning av jurist i Linköping

Varmt välkommen till Lavendla när du känner att du behöver juridisk vägledning. Vi är en praktiserande byrå som lagt fokus familjejuridik, där vi agerar som ombud och företrädare inom områden som gäller bouppteckning, bodelning, arvs- och testamentshandlingar och mycket mer som faller inom den familjerättsliga kategorin. Vi berör även områden som gäller generationsskiften, gåvobrev, dödsboanmälan m.m. Familjerätt behandlar ofta angelägenheter som ger uppkomst till frågeställningar som vem äger vad, hur man kan disponera sin egendom samt hur delningen ser ut vid skilsmässor och separationer. Ibland krävs endast rådgivning medan man ibland tvingas gå till domstol. Juristerna på Lavendla i Linköping har stor erfarenhet av olika uppkomna situationer som vi försöker lösa till din fördel.

Våra familjejurister i Linköping finns om du behöver hjälp med bouppteckning, samboavtal mm.

Som klient hos oss kan du vara försäkrad om att du omges med högkvalitativ och snabb service, samtidigt som du får en kontaktperson med vilken du kan upprätta en kontinuerlig och förtroendeingivande dialog. Pålitlighet och empati är några av ledorden som genomsyrar Lavendlas jurister i Linköping och även i övriga landet, eftersom vi är baserade på flera orter. Vi strävar ständigt efter att hålla hög klass och behålla vår ansenliga kundnöjdhet. Detta medför att vi aldrig tummar på vikten av ditt ärende som alltid prioriteras av oss. I vilken livssituation du än befinner dig i och hur du än berörs av det, finns vi alltid här för dig som en hjälpande hand. Ring oss eller mejla så ser vi till att boka ett kostnadsfritt möte och tar ditt ärende vidare från det. Många familjerättsliga ärenden hanteras av familjejuristerna i Linköping på Lavendla. Välkommen!

 

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Linköping hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Linköping

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.