lavendlabegravningsbyrajuristlulea

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Luleå

Kontakta oss

Är du i behov av juridiska tjänster och befinner dig i Luleå?

Lavendlas jurister i Luleå hjälper dig att reda ut juridiska frågor. Funderingar kan exempelvis uppstå vid giftermål, då frågan om äktenskapsförord kan aktualiseras i samband med, eller under, ett giftermål. Lavendlas jurister i Luleå lämnar rådgivning, svarar på era frågor och hjälper er att upprätta ett korrekt äktenskapsförord. Andra situationer som aktualiserar juridiska frågor är exempelvis när en gåva ska ges bort till någon. I de fallen är det alltid bra att skriva ett gåvobrev med eventuella gåvovillkor. Det hjälper Lavendla i Luleå till med.

Det är således många varierande situationer som kan kräva professionell hjälp och därför besitter våra jurister stor kunskap om olika rättsområden. Du når oss genom att ringa ett kostnadsfritt samtal eller genom att besöka vårt kontor. Du kommer att få en kontaktperson som hjälper dig med allt din situation kräver. Vi ser alltid till att du blir nöjd.

Vid ett dödsfall hjälper våra jurister i Luleå till med bouppteckning

Att ha någon som bistår en i komplicerade juridiska frågor kan underlätta när svåra situationer uppstår. När man förlorar en anhörig är det redan tufft nog och juridiska frågeställningar är vanligtvis något man inte vill tänka på. Vid anlitande av en familjejurist kan svåra situationer bli något lättare, då juristen ansvarar och sköter om juridiken kring dödsfallet. Våra jurister i Luleå bistår dig och upprättar bouppteckning för din räkning. Vi erbjuder dessutom hjälp med testamente, dödsboförvaltning och arvskifte. Gör det svåra lättare genom att kontakta oss på Lavendla i Luleå. Vi lämnar stöd och ser till att juridiken kring ett dödsfall ordnas på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig med juridik i Luleå

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.