Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Märsta

Kontakta oss

  • Centralvägen 2 F, Upplands Väsby (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Märsta

Familjejuridik för dig och din familj

Behöver du familjejuridisk rådgivning? Då är du välkommen till oss på Lavendla Juridik. Våra juristers breda kunskaper och erfarenheter inom familjejuridik kan hjälpa dig igenom situationer som fordrar juridiska lösningar. När du vänder dig till Lavendla spelar det ingen roll vilken typ av önskemål du har – vi hjälper dig med allt inom familjejuridik. När du behöver familjejuridisk rådgivning i Märsta är du välkommen till Lavendla Juridik. Våra jurister kan hjälpa dig med exempelvis testamente, arvskifte, bouppteckning, samboavtal, gåvobrev samt en mängd andra handlingar. Vissa situationer kräver särskilda juridiska kunskaper för att ordnas på rätt sätt, så tveka inte att höra av dig när tuffa eller oväntade situationer uppkommer. Våra kompetenta jurister kan guida dig i rätt riktning och hjälpa dig med professionella handlingar som hjälper dig i ditt ärende.

Din jurist i Märsta ger dig hjälp kring bouppteckning, arvskifte, testamente etc.

Lavendla började sin verksamhet som begravningsbyrå, men grundade även en juristbyrå när det blev tydligt hur många kunder som även sökte juridisk rådgivning. Lavendla Juridik grundades för att kunna bistå kunder under tuffare perioder, men även i mer vardagliga situationer eftersom även de ofta fordrar juridisk kompetens och korrekt utförda handlingar. Vår målsättning är även att vara en juristbyrå för alla, eftersom vem som helst kan behöva juridisk hjälp. När du vänder dig till våra jurister i Märsta får du en personlig kontaktperson som hjälper dig igenom hela processen. Juristen tar hand om ditt ärende från början till slut och säkerställer att du får snabb, korrekt och trygg service. Vår höga kundnöjdhet intygas av Trustpilot och vi ämnar att fortsätta leverera högsta kvalitet åt våra kunder. Vi bokar gärna in ett möte eller en konsultation via telefon för att få en bättre uppfattning av din situation, och därefter påbörjar vi arbetet. Välkommen att kontakta oss!

 

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Märsta

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Märsta?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Märsta

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.