Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Mora

Kontakta oss

Hjälp med samboavtal, testamente, bouppteckning, gåvobrev, arvskifte eller andra familjerättsliga frågor?

Då har du kommit helt rätt. Lavendlas jurister i Mora har mångårig erfarenhet inom området och guidar dig gärna på ett korrekt, enkelt och tryggt sätt. Vi är väl medvetna om att det uppstår situationer i livet som inte är helt enkla att hantera själv, framförallt de som kräver särskilda juridiska kunskaper. Avtal och dokument av olika slag är exempel på handlingar som måste göras rätt för att bli juridiskt bindande, och vårt mål är därför att bistå dig i dina ärenden på ett snabbt, effektivt och professionellt vis. När du vänder dig till våra jurister i Mora får du därför alltid en personlig kontaktperson som tar hand om ditt ärende och som gärna svarar på dina frågor.

Lavendlas jurister i Mora – vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Lavendlas jurister i Mora kan hjälpa dig med samtliga områden inom familjejuridik. Vi börjar gärna med en konsultation via telefon för att diskutera ditt ärende och därefter påbörja arbetet som krävs. Ett möte medför ingenting bindande, utan efter ett samtal med din kontaktperson väljer du själv om och när du fortsätta. Med tanke på vår höga kundnöjdhet som du kan läsa om via Trustpilot kan vi dock försäkra dig om att ditt ärende är vår högsta prioritet. På Lavendla ställer vi alltid dig som kund i fokus och vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa möjliga sett.

Eftersom även priser kan vara av stor betydelse har vi valt konkurrenskraftiga sådana för att ekonomiska förhållanden inte ska påverka din möjlighet att få assistans. När du vänder dig till oss får du således snabb, personlig och effektiv service till låga priser. Som sagt, Lavendlas jurister i Mora hjälper dig med alla familjerättsliga frågor som arvskifte, testamente, bodelning, gåvobrev och bouppteckning. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Mora hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Mora

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.