Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Mora

Kontakta oss

Vi hjälper dig med juridik i Mora

Hjälp med samboavtal, testamente, bouppteckning, gåvobrev, arvskifte eller andra familjerättsliga frågor?

Då har du kommit helt rätt. Lavendlas jurister i Mora har mångårig erfarenhet inom området och guidar dig gärna på ett korrekt, enkelt och tryggt sätt. Vi är väl medvetna om att det uppstår situationer i livet som inte är helt enkla att hantera själv, framförallt de som kräver särskilda juridiska kunskaper. Avtal och dokument av olika slag är exempel på handlingar som måste göras rätt för att bli juridiskt bindande, och vårt mål är därför att bistå dig i dina ärenden på ett snabbt, effektivt och professionellt vis. När du vänder dig till våra jurister i Mora får du därför alltid en personlig kontaktperson som tar hand om ditt ärende och som gärna svarar på dina frågor.

Lavendlas jurister i Mora – vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Lavendlas jurister i Mora kan hjälpa dig med samtliga områden inom familjejuridik. Vi börjar gärna med en konsultation via telefon för att diskutera ditt ärende och därefter påbörja arbetet som krävs. Ett möte medför ingenting bindande, utan efter ett samtal med din kontaktperson väljer du själv om och när du fortsätta. Med tanke på vår höga kundnöjdhet som du kan läsa om via Trustpilot kan vi dock försäkra dig om att ditt ärende är vår högsta prioritet. På Lavendla ställer vi alltid dig som kund i fokus och vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa möjliga sett.

Eftersom även priser kan vara av stor betydelse har vi valt konkurrenskraftiga sådana för att ekonomiska förhållanden inte ska påverka din möjlighet att få assistans. När du vänder dig till oss får du således snabb, personlig och effektiv service till låga priser. Som sagt, Lavendlas jurister i Mora hjälper dig med alla familjerättsliga frågor som arvskifte, testamente, bodelning, gåvobrev och bouppteckning. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Mora

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Mora?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Mora

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.